رکورد قبلیرکورد بعدی

" بررسی تاثیر یک برنامه پرستاری از راه دور بر خودکارآمدی قلبی مبتلایان به بیماری عروق کرونر بستری در بخش های قلب بیمارستان شهید چمران اصفهان در سال ۱۳۹۳ "


نام مرکز : دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
نوع مدرک : پایان نامه فارسی
زبان مدرک : فارسی
شماره رکورد : 105198
شماره مدرک : ۱۵۶۹۱ت
شماره راهنما : ‭WY۱۵۲/۵، ب۴۹۵ب، ۱۳۹۴‬
سرشناسه : ‏ برومند‏ صبا
عنوان : بررسی تاثیر یک برنامه پرستاری از راه دور بر خودکارآمدی قلبی مبتلایان به بیماری عروق کرونر بستری در بخش های قلب بیمارستان شهید چمران اصفهان در سال ۱۳۹۳ [پایان نامه]
نویسنده : / صبا برومند
استاد راهنما : مهین معینی
محل تحصیل : : دانشگاه علوم پزشکی اصفهان/ دانشکده پرستاری و مامایی
سال تحصیل : ، ۱۳۹۴
مقطع تحصیلی : کارشناسی ارشد
رشته تحصیلی : پرستاری سلامت بزرگسالان
تاریخ دفاع : ۹۴/۰۲/۰۶
صفحه شمار : م، ۱۲۶ ص. :جدول
چکيده : زمینه و هدف: بیماری های عروق کرونر عمده ترین عامل بیماری در سراسر جهان به شمار می روند. خود کارآمدی قلبی عاملی اساسی در تداوم رفتارهای بهداشتی مبتلایان به بیماری عروق کرونر می باشد. یکی از مداخلات ارتقای خودکارآمدی قلبی پیگیری است. پیگیری بیماران با روش های سنتی نیازمند صرف زمان و هزینه ی بسیار می باشد؛ از این رو مطالعه ی حاضر با هدف تعیین تأثیر یک برنامه ی پرستاری از راه دور بر خودکارآمدی قلبی مبتلایان به بیماری عروق کرونر انجام شده است.مواد و روش ها: این مطالعه پژوهشی کارآزمایی بالینی است که برگرفته از پایان نامه ی کارشناسی ارشد پرستاری می باشد. ۶۴نفر از مبتلایان به بیماری عروق کرونر بستری در بخش های قلب بیمارستان شهید چمران اصفهان به صورت تصادفی در دو گروه آزمون و کنترل جای گرفتند. گردآوری اطلاعات قبل، بلافاصله بعد و یک ماه پس از مداخله انجام پذیرفت. ابزار گردآوری داده ها از پرسشنامه مشخصات دموگرافیک و پرسشنامه خودکارآمدی قلبی سالیوان تشکیل شده بود. پیگیری پیامکی و تلفنی در گروه آزمون و کنترل به مدت ۳ ماه انجام گردید. هر هفته به واحدهای پژوهش ۶پیام ارسال شد و تماس های تلفنی، در ماه اول هر هفته دو بار و در طی ماه دوم و سوم هفته ای یک بار با واحدهای پژوهش برقرار گردید. محتوای پیامک ها و تماس های تلفنی در گروه آزمون، مرتبط با خودکارآمدی قلبی بود ولی در گروه کنترل ارتباطی با آن نداشت. در نهایت آنالیز آماری داده ها، با استفاده از آمار توصیفی و تحلیلی در نرم افزار SPSS نسخه ۱۸ انجام گردید. نتایج: قبل از مداخله، میانگین نمره ی خودکارآمدی قلبی بین دو گروه اختلاف معناداری نداشت(۰/۷۸= p)، اما بلافاصله پس از مداخله(P<۰/۰۰۱) و یک ماه پس از مداخله(P<۰/۰۰۱) میانگین نمره ی خودکارآمدی قلبی در گروه آزمون به طور معناداری بیشتر از گروه کنترل بود. در گروه کنترل میانگین نمره ی خودکارآمدی قلبی بین سه زمان اختلاف معناداری نداشت (۰/۷۵= p)؛ اما در گروه آزمون میانگین نمره ی خودکارآمدی قلبی بین سه زمان اختلاف معناداری داشت(P<۰/۰۰۱).بحث: برنامه ی پرستاری از راه دور در ارتقای خودکارآمدی قلبی مبتلایان بـه بیماری عروق کرونر مـــؤثر است؛ لذا با توجه به اثربخشی و در عین حال آسان بودن و ارزان بودن روش های پیگیری پیامکی و تلفنی، پرستاران به عنوان اعضای کلیدی تیم بهداشت و درمان می توانند از یافته های این مطالعه جهت پیگیری ثمربخش مبتلایان به بیماری عروق کرونر استفاده نمایند.کلید واژه‌ها: پرستاری از راه دور، خودکارآمدی، بیماری عروق کرونر، کارآزمایی بالینی.
توصیفگر : بیماریهای قلب و عروق
: پرستاری
: خدمات پرستاری
: Cardiovascular Direases
: Nursing
: Nursing Services
شناسه افزوده : ‏ معینی ‏ مهین استاد راهنما
کپی لینک

پیشنهاد خرید
پیوستها
عنوان :
نام فایل :
نوع عام محتوا :
نوع ماده :
فرمت :
سایز :
عرض :
طول :
موجودی
کتابخانه دانشکده پرستاری
نمایش کامل جزئیات | عدم نمایش جزئیات
جزئیاتمحل نگهداریشماره ثبتشناسه بازیابیجلدوضعيتتاريخ برگشت
11 - دانشکده پرستاری۵۴۱موجود‭‬
نظرسنجی