رکورد قبلیرکورد بعدی

" بررسی اثر کاهندگی فشارخون استاتین های موجود در ایران(آتوراستاتین،رزواستاتین ،سیمواستاتین) بر روی فشار خون خفیف مطالعه موردی(مرکز آموزشی قلب و عروق شهید چمران اصفهان) "


نام مرکز : دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
نوع مدرک : پایان نامه فارسی
زبان مدرک : فارسی
شماره رکورد : 108608
شماره مدرک : ‭ت۱۷۲۹۱‬
شماره راهنما : ‭QV۱۵۱،ی۳۶ب،۱۳۹۵‬
سرشناسه : ‏‏یداللهی فارسانی‏‏‏‏‏، سحر،
عنوان : بررسی اثر کاهندگی فشارخون استاتین های موجود در ایران(آتوراستاتین،رزواستاتین ،سیمواستاتین) بر روی فشار خون خفیف مطالعه موردی(مرکز آموزشی قلب و عروق شهید چمران اصفهان) [پایان‌نامه]
نویسنده : / سحر یداللهی فارسانی
استاد راهنما : ؛ فرشاد روغنی
محل تحصیل : دانشکده پزشکی
سال تحصیل : : ۱۳۹۵
مقطع تحصیلی : دکترای تخصصی
رشته تحصیلی : قلب و عروق
صفحه شمار : ۱۶ص.: جدول، نمودار
يادداشت : این پایان نامه یک طرح تحقیقاتی با شماره : ۳۹۴۹۲۳ است.
يادداشت : کتابنامه انگلیسی
چکيده : مقدمه:. این مطالعه با هدف تعیین تاثیر مصرف استاتین های موجود در بازار دارویی ایران شامل آتوراستاتین، سیموستاتین و رزوستاتین بر روی فشار خون خفیف، به انجام رسید.روش ها : طی یک مطالعه کارآزمایی بالینی شاهددار تصادفی شده 120 بیمار مبتلا به فشار خون خفیف انتخاب شده و به روش تصادفی در چهار گروه 30 نفره توزیع شدند. بیماران گروه اول تا سوم به ترتیب روزانه 20 میلی گرم آتوراستاتین و سیمواستاتین و 10میلی ¬گرم رزوواستاتین به مدت یک ماه دریافت کرده و در گروه چهارم به عنوان گروه شاهد، استاتین تجویز نشد. بیماران چهار گروه در قبل و 1ماه بعد از شروع درمان، تحت معاینه و بررسی فشار خون با فشار سنج دستی قرار گرفتند.یافته ها : فشار خون دیاستول در گروه دریافت کننده آنوراستاتین به میزان 4/3±68/15درصد، در گروه سیمواستاتین به میزان 7/2±7 درصد، در گروه رزوستاتین به میزان 3/0±4/6 درصد و در گروه پلاسبو به میزان 4/3±5/6 درصد کاهش یافته و درصد کاهش فشار خون سیستولی در بین چهار گروه متفاوت بود (p=0.01) و گروه دریافت کننده آتوراستاتین بیشترین کاهش فشار خون سیستولی و دیاستولی را دارا بودند. بحث: ابتلا به فشار خون خفیف یک مشکل شایع در جامعه بوده و از شایع ترین علل مراجعه بیماران به کلینیک های قلب و عروق می¬باشد. بیماران مبتلا به فشار خون خفیف، عموماً به بیماری¬های زمینه¬ای دیگری همچون هایپر لیپیدمی، سندروم متابولیک و یا دیابت مبتلا هستند. از طرف دیگر برخی مطالعات نشان داده است مصرف استاتین در بیماران مبتلا به هایپرتانسیون خفیف، با کاهش تدریجی فشارخون در این بیماران همراه می¬باشد. لذا این مطالعه با هدف تعیین تاثیر انواع استاتین¬های موجود در بازار دارویی ایران بر روی فشار خون بیماران به انجام رسید.نتیجه گیری : با توجه به یافته¬های مذکور و یافته¬های حاصل از مطالعه می¬توان نتیجه¬گیری نمود که مصرف مرتب استاتین می¬تواند اثر کاهندگی بر روی فشار خون بیماران مبتلا به هایپرتانسیون خفیف داشته باشد.
توصیفگر : داروهای کاهنده فشارخون
: افزایش فشارخون
: استاتین
: آتوراستاتین
: رزواستاتین
: سیمواستاتین
: Antihypertensive Agents
: Hypertension
: Astatine
: Atorvastatin Calcium
: Rosuvastatin Calcium
: Simvastatin
شناسه افزوده : ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏روغنی‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، فرشاد، استاد راهنما
عنوان ترجمه شده توسط فهرست نویس : The effects of statins in Iran (Atorvastatin,Rosuvastatin, simvastatin) on mild hypertension in Iranian's population. Case Study (Chamran Hospital,Cardiovascular center in Isfahan )
کپی لینک

پیشنهاد خرید
پیوستها
عنوان :
نام فایل :
نوع عام محتوا :
نوع ماده :
فرمت :
سایز :
عرض :
طول :
موجودی
کتابخانه مؤیدالاطباء
نمایش کامل جزئیات | عدم نمایش جزئیات
جزئیاتمحل نگهداریشماره ثبتشناسه بازیابیجلدوضعيتتاريخ برگشت
2 - کتابخانه مؤیدالاطباء۱۰۷۱۱موجود‭‬
نظرسنجی