This page uses JavaScript and requires a JavaScript enabled browser.Your browser is not JavaScript enabled.
This page uses JavaScript and requires a JavaScript enabled browser.Your browser is not JavaScript enabled.
خط مشی دسترسی
درباره ما
ثبت نام
راهنما
فارسی
ورود
صفحه اصلی
X
جستجو
X
جستجوی مدارک
X
تمام متن
X
منابع دیجیتالی
جستجوی مدارک
تمام متن
منابع دیجیتالی
گالری
کتابخانه شخصی
پرسش و پاسخ
تازه ها
خطا
رکورد قبلی
رکورد بعدی
نام مرکز
:
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
نوع مدرک
:
پایان نامه فارسی
زبان مدرک
:
فارسی
شماره رکورد
:
110089
شماره مدرک
:
ت۱۸۲۰۳
شماره راهنما
:
QW۱۸۰/۵,.D38،ج۲۹۴ب،۱۳۹۵
سرشناسه
:
جبل عاملی، زهرا
عنوان
:
بررسی تاثیر داروهای بیورزونانسی فلوکونازول، نیستاتین و آمفوتریسین B درایزوله های بالینی کاندیدا (آلبیکنس، کروزه ای، گلابراتا) [پایاننامه]
نویسنده
:
/ زهرا جبل عاملی
استاد راهنما
:
؛ پروین دهقان
استاد مشاور
:
؛ میر علیمحمد سبزقبایی، حسین صفوی زاده
محل تحصیل
:
دانشکده پزشکی
سال تحصیل
:
: ۱۳۹۵
مقطع تحصیلی
:
کارشناسی ارشد
رشته تحصیلی
:
قارچ شناسی پزشکی
صفحه شمار
:
ح ، ۶۰ص.: مصور، جدول، نمودار
يادداشت
:
این پایان نامه یک طرح تحقیقاتی با شماره : ۳۹۴۹۲۶ است.
يادداشت
:
کتابنامه انگلیسی
چکيده
:
مقدمه: کاندیدیازیس یکی از بیماری های شایع قارچی است که توسط گونه های مختلف جنس کاندیدا بوجود می آید.عامل آن همانند سلول های انسانی یوکاریوتپ می باشند، لذا داروهای موثر برآنها نیز برمسیرهای بیوسنتزی انسان اثر گذار بوده و همین امر باعث افزایش محدودیت در استفاده از آن ها نسبت به سایر عوامل ضد باکتریال و ویروسی می گردد. به دلیل افزايش مقاومت هاي دارويي در بين گونه هاي مختلف کاندیدا، انجام آزمايش ها ي تعيين حساسيت به داروها را ضروری می سازد.مواد وروش ها: دراین مطالعه 12 نمونه بالینی کاندیدا ی جدا شده از زخم بیماران تحت کموتراپی به صورت جداگانه بر روی محیط سابرودکستروزآگارکشت داده شدند. ایزوله ها جدا شده استخراج DNA شده و PCR گردیدند. سپس محصولات PCR جهت شناسایی گونه، سکوئنس شدند. در مرحله بعدی، تعیین حساسیت داروی ایزوله ها نسبت به سه داروی فلوکونازول، آمفوتریسین B و نیستاتین و نمونه بیورزونانسی این داروها انجام گرفت.نتایج: دربین 12 نمونه کاندیدا 25% از ایزوله ها حساس، 25% وابسته به دوز و 50% از آن ها مقاوم به فلوکونازول گزارش داده شدند، که در مورد فلوکونازول بیورزونانسی به ترتیب 7/41% ،3/33% و 25% تشخیص داده شدند، همچنین 3/8% از ایزوله ها مقاوم و 7/91 حساس به آمفوتریسین B تشخیص داده شدند، استفاده از آمفوتریسین B بیورزونانسی دامنه مقاومت را از 64 به 16میکروگرم بر میلی لیتر کاهش داد ولی درصد مقاومت و حساسیت همانند داروی شیمیایی بود. در نهایت 7/66% از ایزوله ها مقاوم و3/33% حساس به نیستاتین تشخیص داده شدند که در مورد نیستاتین بیورزونانسی به ترتیب 3/8% و 7/91% گزارش گردید.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده روش بیورزونانس روش مناسبی در تولید داروهای ضد قارچی می باشد.
توصیفگر
:
کاندیدا
:
کاندیدا آلبیکانس
:
الکترومغناطیس
:
نیستاتین
:
آمفوتریسین بی
:
Candida
:
Candida Albicans
:
Electromagnetics
:
Nystatin
:
Amphotericin B
شناسه افزوده
:
دهقان، پروین، استاد راهنما
:
سبزقبایی، میرعلیمحمد، استاد مشاور
:
صفوی زاه، حسین، استاد مشاور
عنوان ترجمه شده توسط فهرست نویس
:
Bio-resonance effects of fluconazole, nystatin and amphotericin B drugs on clinical isolates of Candida (albicans, krusei, glabrata)
http://elib.mui.ac.ir/site/catalogue/110089
آدرس ثابت
پیشنهاد خرید
نقد
|
پیوستها
|
موجودی
|
نظرسنجی
عنوان :
نام فایل :
نوع عام محتوا :
نوع ماده :
فرمت :
سایز :
عرض :
طول :
بررسی تاثیر داروهای بیورزونانسی فلوکونازول، نیستاتین و آم...
jabal ameli zahraa.pdf
پایان نامه فارسی
متن
application/force-download
262 KB
85
85
نمایش
دانلود
کلیه حقوق معنوی این نرم افزار متعلق به شرکت پارس آذرخش می باشد